Advies voor het Sociaal Domein van Puls

In Nederland is het doel om zo veel mogelijk mensen te laten deelnemen aan het arbeidsproces. Dit betekend dat er zo veel mogelijk mensen, die kunnen en mogen werken, werken. Bij het stuk ‘kunnen’ is er om te doen. Wanneer iemand zijn of haar been mist, kan hij of zij dan ook niet meer werken? Of wanneer iemand kampt met een depressie, is het dan mogelijk? Sommige mensen hebben vanuit zichzelf de drive om altijd aan het werk te blijven en zoeken zelf naar mogelijkheden en oplossingen. Er zijn ook mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Met het Advies voor het Sociaal Domein helpen wij deze mensen. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie op via onze website.

Van beperkingen naar mogelijkheden

Als werkgever bent u maximaal 12 jaar verantwoordelijk voor een verzuimende medewerker. Daarom heeft u er baad bij dat een medewerker, met de mogelijkheden die er nog wel zijn, zo snel mogelijk weer aan de slag gaat. Voor de medewerker verkleint dit ook de afstand tot de arbeidsmarkt en is de kans dat de medewerker weer terugkeert vele malen groter.

Tijdens het advies kijkt de arbeidsdeskundige van Puls naar de beperkingen van een medewerker en vertaalt deze naar praktische mogelijkheden. Ook wordt daarbij gekeken via welke weg deze mogelijkheden worden bereikt. Dit wordt allemaal verwerkt een rapportage met heldere conclusies en concrete adviezen. Deze rapportage helpt uw klantmanager om de bijstandsgerechtigde weer op weg te helpen richting betaald werk.

Meer informatie

Wilt meer weten over het advies voor het Sociaal Domein of wilt u deze dienst laten uitvoeren? Ga dan naar de website van Puls voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Puls werkt met een all-in tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.