Puls - Reflact©

Reflact©

Reflact© van myHBMcenter is een unieke meetmethode die oog heeft voor de mens als geheel, met alle facetten en kwaliteiten. Dit meetinstrument geeft richting bij persoonlijke groei & ontwikkelvragen.

Reflact© gaat verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. Reflact© houdt kandidaten een spiegel voor en laat hen ontdekken wie ze echt zijn en hoe dat hen dagelijks beperkt, bekrachtigt en bepaalt. Reflact© laat het verschil zien tussen leven en overleven. En brengt hiermee iemands natuurlijke kwaliteiten in kaart. Ook geeft het zicht op de aangeleerde kwaliteiten; welke op den duur veel energie kunnen kosten waardoor iemand geen tijd en ruimte voelt om zijn/haar (potentiële of latente) natuurlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Het doel van Reflact©

Reflact© kan voor verschillende doeleindes worden ingezet:

  • Het geeft richting om (eventueel samen met Puls) vervolgstappen binnen de loopbaan te zetten;
  • Het geeft inzicht in welk aandeel de kandidaat heeft in het traject en hoe hij/zij dit kan beïnvloeden;
  • Het geeft inzicht in wat de kandidaat van nature energie geeft en wat energie kost;
  • Het biedt zelfreflectie en bewustwording.
Puls - doel van Reflact©
Puls - Hoe is Reflact© opgebouwd

Hoe is de meting opgebouwd?

De meting wordt online door de kandidaat gemaakt en neemt 12 tot 15 minuten in beslag. De kandidaat maakt een keuze uit een aantal plaatjes en competenties. Doordat de meting met beelden werkt, geeft deze zicht op onbewuste patronen. Het terugkoppel-/coachgesprek wordt uitgevoerd door een geaccrediteerde consultant en duurt ongeveer 1,5 uur.

Wanneer wordt Reflact© ingezet?

Reflact© is een op zichzelf staande dienst die wordt aangeboden en kan worden ingezet voor alle medewerkers die openstaan voor zelfreflectie en bewustwording. Daarnaast kan Reflact© zowel tijdens mobiliteitstrajecten (loopbaancoaching-, jobcoaching– of outplacementtraject) als re-integratiediensten (Spoor 2-, ZW- of WGA-trajecten) worden ingezet.

Puls - Wanneer wordt een ACT-meting ingezet
Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.