“Ik doe nu waar ik goed in ben!”

Niet meer op je plek zitten in de huidige functie en daarnaast een werk-privébalans die volledig verstoord is; het overkwam Eline. Na een tijdje besloot ze het roer om te gooien en stappen te ondernemen. Nu zit ze weer helemaal op haar plek in een nieuwe rol bij een andere werkgever. Welke stappen heeft zij ondernomen en wat heeft haar hierbij geholpen? U leest het in het inspirerende verhaal van Eline.

Samen op onderzoek uit

Ik had gelijk een klik met de consultant van Puls. Tijdens het outplacementtraject ging ik op onderzoek uit: waar liggen mijn kwaliteiten? Waar word ik blij van? Ik heb veel gehad aan de ACT-meting, waar ik inzicht kreeg in datgene wat ik van nature goed kan en waar mijn ontwikkelpotentieel ligt. Ik heb in mijn leven altijd kansen om nieuwe dingen te leren aangegrepen, terwijl de ACT-meting de focus legt op het versterken van mijn talenten. Dat was voor mij een eyeopener.

Tijdens deze zoektocht kreeg ik al snel het idee dat een leidinggevendefunctie goed bij mij past. Bij mijn vorige werkgever kon ik vast ervaring opdoen en de gesprekken met mijn Puls-begeleider gecombineerd met de resultaten van de ACT-meting, gaven mij zelfvertrouwen om hiervoor te gaan. Ik kreeg veel respons op mijn sollicitatiebrieven en ik had gelijk een goede klik met mijn nieuwe werkgever tijdens het sollicitatiegesprek.

Ik doe waar ik goed in ben!

Nu ben ik alweer een aantal maanden fulltime aan het werk als teammanager. Het werk bevalt goed; ik sta veel in contact met medewerkers en zorg ervoor dat mensen goed en prettig hun werk kunnen doen. Dat geeft mij veel voldoening. Ik neem mijn werk niet meer mee naar huis en zit lekkerder in mijn vel. Hoewel mijn werk nu ook druk is, voelt dit als een andere druk die ik beter aan kan. Ik hoef niet meer continu vol gas te geven en alert te zijn. En vooral: ik doe waar ik goed in ben!

De begeleider van Puls heeft mij geholpen om te geloven in mijn eigen kwaliteiten. Ik heb veel aan de gesprekken met mijn consultant gehad. Ik kan nu beter omgaan met mijn werk-privébalans en laat mij minder sturen door wat er om me heen gebeurt. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in mijn talenten en hier meer vertrouwen in gekregen. De benadering van Puls is open en deskundig. En wat ik heel belangrijk vind: samenwerken!”

Ook samenwerken met Puls?

Dan maken we graag kennis met u! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of neem een kijkje in het aanbod van onze dienstverlening.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.