“Je maakt verbinding met zoveel verschillende soorten mensen”

Wat maakt het werken bij Puls zo leuk en waarom hebben onze consultants voor Puls gekozen? Consultant en teamleider Liesanne de Jong deelt haar ervaring bij Puls.

Het was voor mij een logische stap om hier te gaan werken. Nadat ik drie jaar als casemanager verzuim voor een verzuimverzekeraar had gewerkt, wist ik wat ik wel en niet meer wilde. Mijn kennis over verzuim wilde ik inzetten en een plek waar ruimte is voor maatwerk en aandacht voor mensen in een dynamische omgeving. Dat heb ik hier zeker gevonden.

Informeel en collegiaal

Sinds september 2020 ben ik teamleider en ik ben nu bijna vijf jaar werkzaam bij Puls. Binnen Puls heerst een informele en collegiale sfeer. We hebben een solistische functie, maar staan altijd voor elkaar klaar. We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn allemaal sociale, vriendelijke, mensgerichte mensen.

Op gesprek bij de kandidaat

Geen enkele werkdag is hetzelfde en daar word ik erg blij van. Mijn dag bestaat uit gesprekken met kandidaten die we begeleiden en spreek ik vaak ook met de collega’s uit het team. Ik ben regelmatig op het kantoor in Nieuwegein, maar ik werk soms ook vanuit onze kantoren in Rotterdam en Schiphol-Rijk. Daarnaast spreek ik kandidaten vaak op hun werkplek om meer inzicht te krijgen in waar ze vandaan komen en waar ze heen willen. Een werkdag bestaat uit veel schakelen; vaste afspraken in de agenda wisselen zich af met telefoontjes en mails die beantwoord moeten worden.

Verbinding opzoeken

Je maakt verbinding met zoveel verschillende soorten mensen. Je krijgt een kijkje in iemands leven, vaak op een kwetsbaar moment. Dat iemand je dan in vertrouwen neemt en meeneemt in de lessen die zij leren. Terwijl je samen actief gaat kijken naar de toekomst en de mogelijkheden in werk.

Energiegevers

Ik haal er veel voldoening uit als kandidaten de gesprekken als prettig ervaren, wat kunnen met de inzichten die ze opdoen voor de toekomst van hun carrière, maar ook gewoon een luisterend oor voor hen kunnen zijn. Soms neemt iemand vele maanden later contact met je op dat zij dankbaar zijn voor de gesprekken en de inzichten die ze uit het traject hebben gehaald. Dat maakt mijn dag!

Join the team!

Wil jij net als Liesanne komen werken bij Puls? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.