Gesprek arbeidsdeskundige

Wilt u een gesprek arbeidsdeskundige inplannen? Of zoekt u naar meer informatie over het verloop van arbeidsdeskundig onderzoek? Puls kan u, in beide gevallen, verder helpen! Wij zijn uw partner op het gebied van arbeidsdeskundigheid. Onze arbeidsdeskundigen geven objectief advies over de mogelijkheden in arbeid. Dat kan soms confronterend zijn, maar leidt altijd tot meer inzicht en concrete adviezen in de benodigde vervolgstappen naar een oplossing.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem direct contact op en krijg meer inzicht in de mogelijkheden.

Gesprek arbeidsdeskundige | Puls kan het regelen!

Puls is onderdeel van paraDIGMA groep; een samenwerkingsverband van meerdere organisaties, die ieder over kennis beschikken van een van de deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Door deze samenwerking kunnen wij altijd onze klanten helpen met hun vraagstuk. Ons arbeidsdeskundig onderzoek heeft als doel om de mogelijkheden voor uw arbeid te onderzoeken. Hierbij wordt er rekening gehouden met (onder andere) de beperkingen die door de arts zijn vastgelegd in een belastbaarheidsprofiel.

Alle arbeidsdeskundigen van Puls staan ingeschreven bij Stichting Register Arbeidsdeskundigen. Hiermee verbinden wij ons aan de gedragscodes van deze stichting. Dit zorgt voor een onafhankelijke positie ten opzichte van opdrachtgever (werkgever) en client (werknemer). U kunt onze arbeidsdeskundigen binnen dit register op naam vinden. Wij werken aan de hand van de huidige wet- en regelgeving om een zo optimaal mogelijke uitkomst te bieden voor alle betrokken partijen.

Meer informatie over Puls?

Kunnen wij wat voor u betekenen in uw zoektocht naar een gesprek arbeidsdeskundige óf heeft u nog vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Puls!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.