Arbeidsdeskundige onderzoek UWV

Wat doet een arbeidsdeskundige nou precies? Dit is een van de meest voorkomende vragen die aan ons gesteld wordt. Daarom geven wij u graag meer informatie op deze webpagina! Als uw medewerker al een langere tijd ziek is (en/of niet volledig meer functioneert) en u wilt een concreet en gedegen advies over de re-integratiemogelijkheden voor arbeid, dan is het verstandig om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten verrichten. Bij het onderzoek weegt een specialist de belastbaarheid van de werknemer (op basis van de gegevens van de arts) tegen de belasting in de huidige functie af. Vervolgens trekt hij of zij een conclusie hieruit en wordt er een passende oplossing gezocht.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op.

Wat doet een arbeidsdeskundige? | Puls heeft het antwoord!

Maar hoe kunnen wij dan uiteindelijk dé oplossing vinden waar u al zo lang naar op zoek bent? Dat komt door het feit dat wij doelgericht te werk gaan. Door allereerst intensieve gesprekken te voeren met zowel werkgever als werknemer proberen onze deskundigen te achterhalen welke redenen er achter het slecht functioneren zitten. Vervolgens brengen wij in beeld welke functies er allemaal binnen een organisatie zijn en werken wij samen met derden die ook betrokken zijn bij de werknemer, zodat er een zo een compleet mogelijk beeld ontstaat.

Daarnaast is Puls ook een onderdeel van de paraDIGMA groep; een samenwerkingsverband van meerdere organisaties. Elk label binnen deze samenwerking heeft een eigen specialisatie binnen de deelgebieden van het onderwerp duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij altijd de juiste kennis in huis om tot een oplossing te komen.

Neem contact met ons op!

Hebben wij uw vraag ‘’wat doet een arbeidsdeskundige?’’ kunnen beantwoorden en/of heeft u nog andere vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij geven u graag meer informatie!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.