Van een werkervaringsplaats naar een betaalde job!

Marcel vertelt hier in het kort over: Hallo, ik ben Marcel van Osnabrugge en ben 37 jaar. Ik heb 16 jaar met een hoop plezier gewerkt bij mijn oude werkgever. Helaas raakte ik arbeidsongeschikt en werd duidelijk dat ik mijn eigen werkzaamheden niet meer volledig kon uitvoeren. Via mijn oude werkgever kwam ik in contact met Puls die me begeleid hebben in een zogeheten spoor 2 traject.

Samen met een consultant van Puls ben ik op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden in werk. Voor mij betekende dit een kantoorbaan zonder zware fysieke werkzaamheden. Na een niet al te lange zoektocht en met behulp van mijn consultant van Puls kwam ik via mijn eigen netwerk terecht bij Survitec Group. Op advies en voorstel van mijn consultant ben ik  met Survitec Group in gesprek gegaan. Ik heb ze verteld over mijn situatie en we hebben besloten om te starten met een werkervaringsplaats.

Ik ben van start gegaan en kon taken in de planning en administratie op me nemen. Met dank aan mijn huidige en vooral toffe collega Richie, ben ik ingewerkt en goed op weg geholpen. Na een maand werkervaring ben ik samen met mijn consultant en mijn nieuwe werkgever om de tafel gaan zitten om te evalueren. In dit gesprek hebben we met  elkaar besproken hoe het verloop tot nu toe gaat en wat de verwachtingen verder voor elkaar zijn.

Ik had al gehoopt op een betaalde dienstverband en tijdens dit gesprek is me dit ook mondeling toegezegd. Ik mocht een contract verwachten en dat al op hele korte termijn. Mijn consultant van Puls en ik behielden het contact. Ze heeft me nog de laatste tips en advies gegeven op het moment dat mij schriftelijk een contract is voorgesteld.

Mijn vorige werkgever heb ik op  de hoogte gehouden en mijn ontslag bij ingediend. Per 1 december 2018 mag ik voor een jaar betaald in dienst, waar ik uiterst blij mee ben. De nieuwe functie en de werkgever brengen mij vooral veel rust in mijn hoofd. De branche ligt in mijn werkverleden  en past binnen mijn ambitie en voorkeur. De nieuwe functie past prima met bij mijn huidige gezondheidssituatie voor een fulltime werkweek.

Over Puls zeg ik het volgende: Ze helpen met alles wat je nodig hebt bij het vinden van een nieuwe baan. Niks is hen teveel! Puls heeft het beste met je voor. Ik zeg: “niks meer aan doen!”

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.