Re-integratie

Zoekt u een organisatie die u kan ondersteunen bij het proces van re-integratie? Dan bent u bij Puls helemaal aan het juiste adres! Wij komen in beeld als er geen match meer is tussen de werknemer en werkgever. Wij gaan samen met de medewerker naar zijn of haar (verborgen) kwaliteiten op zoek via een positieve en eerlijke benadering. Dat kan vaak confronterend zijn, maar zal altijd leiden tot een doorbraak in de arbeidsproductiviteit en/of het werkplezier. Door onze persoonlijke benadering creëren wij weer zelfvertrouwen bij de medewerker en stimuleren wij een volgende stap in de loopbaan.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Re-integratie. Puls helpt u verder!

Een spoor 2-traject betekent dat de werkgever en medewerker uit elkaar zullen moeten gaan. Het traject betekent letterlijk: ander werk bij een andere werkgever. Puls helpt de medewerker hierbij door persoonlijke aandacht te bieden in de vorm van advies, begeleiding en coaching. Met behulp van praktische oefeningen achterhalen we wat de betreffende persoon daadwerkelijk wilt, wat het beste bij hem of haar past en over welke talenten hij of zij beschikt.

Een belangrijk punt waarin wij ons van andere re-integratiebedrijven onderscheiden is dat wij geen standaard plan van aanpak klaar hebben liggen voor een traject. Wij laten labels links liggen en werken liever met een persoonlijke aanpak; samen met de medewerker kijken naar de best passende interventies.

Kom in contact met Puls!

Kunnen wij iets voor uw re-integratie betekenen óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot het bijbehorende proces en onze aanpak? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.