Outplacement van Puls

Bent u op zoek naar een professionele en deskundige organisatie, die u kan ondersteunen bij een proces van outplacement? Wij, van Puls , staan graag klaar voor u! Is er geen uitzicht op een gezamenlijke toekomst met de huidige werkgever? Dan begeleidt Puls de outplacement van de werknemer. Op basis van goede afspraken met de werkgever gaan we op zoek naar een werkkring, die past bij de ambities en mogelijkheden van de werknemer. De duur van het traject wordt van tevoren met de werkgever besproken en is meestal maximaal zes maanden lang.

Wilt u meer informatie over Puls en haar medewerkers? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij vertellen u graag meer en lossen uw vraagstukken snel op.

Outplacement | Puls zorgt voor ondersteuning!

Wat Puls onderscheidt van andere aanbieders is de combinatie van onverdeelde aandacht en snelheid. Onze consultants achterhalen aan de hand van praktische oefeningen wat iemand wil, kan en wat het beste bij hem of haar past. Op basis van die uitkomst, die we uitgebreid bespreken met de werknemer, kijken we naar nieuwe mogelijkheden. Dit doen wij zowel in als buiten ons netwerk. Afhankelijk van de behoefte van de werknemer besteden wij ook aandacht aan sollicitatievaardigheden en zorgen wij voor bemiddeling.

Snelheid is belangrijk in situaties waarin de match tussen mens en werk ontbreekt. Maar al te vaak zien we dat beide partijen, werkgevers en werknemers, de bestaande situatie langer handhaven dan wenselijk is. Wachten leidt hierbij alleen maar tot meer onvrede en werkt demotiverend. Daarom werken wij zonder wachtlijsten, zodat wij snel in kunnen grijpen en controle kunnen krijgen over de situatie.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning bij het proces van outplacement? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op! Als u nog vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd even een van onze medewerkers raadplegen voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.