Ontwikkeladvies van Puls

Wat is een goede volgende stap om in uw carrière verder te komen? Een vraag die veel voorkomt en ook met enige regelmaat terugkomt. Wellicht is het een simpele stap of juist een hele moeilijke, of misschien weet u het antwoord ook al maar hoopt u op iets anders. Met het ontwikkeladvies van Puls helpen wij u met concrete handvatten, de stap hoeft u alleen nog te zetten.

Wilt u meer weten over het ontwikkeladvies van Puls? Bekijk dan snel onze website, neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijk ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is een kort en intensief traject waarin de medewerker samen met de consultant oefeningen doet en een persoonlijke test afneemt. Zo ontstaat er uiteindelijk een conpleet en persoonlijk advies dat de medewerker verder helpt met zijn of haar loopbaan. De medewerker weet dan niet alleen welke richting hij of zij op wilt gaan, maar gaat ook met meer energie en een heldere focus de volgende loopbaanfase in. Hier heeft niet alleen de medewerker baat bij, ook de werkgever. De werkgever is met dit advies in staat om de personeelsplanning te optimaliseren. Dit komt doordat het advies meer inzicht geeft in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, maar ook in de competenties en ambities.

Er is ook de mogelijkheid om hier subsidie voor aan te vragen voor ontwikkeladvies. Op 1 december konden medewerkers, zelfstandigen en werkzoekende ontwikkeladvies krijgen van een loopbaanadviseur, zoals van Puls. Er waren 55.000 adviestrajecten beschikbaar. Op 2 december was deze max al bereikt. Puls neemt het gedoe voor u uit handen en vraagt deze subsidie voor u aan.

Aan de slag

Wilt u aan de slag met het ontwikkeladvies van Puls? Bekijk dan snel onze website, neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zijn een gecertificeerde loopbaanbegeleider die door heel Nederland opereert.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.