Ontwikkeladvies 45 plussers

Bent u op zoek naar een ontwikkeladvies 45 plus? Dan bent u bij Puls helemaal aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om consultancy, advies en begeleiding. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij optimale resultaten kunnen behalen voor de individuele werknemer. Wanneer blijkt dat het werk niet meer goed aansluit bij de behoeften van een werknemer en/of een werkgever zal er uiteindelijk een ongewenste situatie ontstaan. Puls biedt zowel een begeleiding voor het individu als een bemiddeling tussen werkgever en werknemer aan.  Er zijn geen lange wachtlijsten en wij kunnen, indien gewenst, meteen voor u aan de slag.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u óf een van uw medewerkers kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

Ontwikkeladvies 45 plus | Puls kan u helpen!

Met de hulp van een professionele coach zorgen wij ervoor dat de ontwikkeling van een individu een enorme boost krijgt. Een organisatie draait immers om haar personeel. Puls zorgt ervoor dat er weer een match tussen werkgever en werknemer ontstaat en overweegt hierbij telkens de belangen voor beide partijen. De ontwikkeling van de individuele werknemer staat dus voorop en hier speelt Puls zo persoonlijk mogelijk op in. Er wordt door professionals gekeken naar de kennis, kwaliteiten en sterke eigenschappen van het individu. Met behulp van meerdere belangrijke middelen, zoals bijvoorbeeld een jobfinder en een innovatief online platform, wordt de loopbaanontwikkeling bijgehouden en kan er uiteindelijk een advies op maat worden gegeven. Ook als uiteindelijk blijkt dat het individu op zoek zal moeten gaan naar een nieuwe functie.

Wij zetten de koffie voor u klaar bij Puls!

Wilt u meer weten over een ontwikkeladvies 45 plus of heeft u andere vragen? Neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.