Loopbaancoach

Bent u op zoek naar een loopbaancoach voor uzelf of één van uw medewerkers? Dan bent u bij Puls aan het juiste adres! Wij staan graag klaar als het gaat om loopbaan coaching in wat voor branche of sector dan ook. Onze coaching is er op gericht om uw talenten te ontdekken en te zien hoe u deze het beste kunt inzetten in uw werkt. Soms kan het lastig zijn om zelf een goed beeld te hebben van de loopbaan, of om grote stappen te nemen. Ook daarbij staat een loopbaancoach graag tot uw beschikking.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom met ons in contact!

Loopbaancoach | Puls helpt!

Loopbaanbegeleiding is niet alleen waardevol voor de medewerker; ook voor de werkgever brengt het positieve effecten met zich mee. De communicatie tussen de leidinggevende en de medewerker verbetert en het algeheel functioneren en zelfsturend vermogen van de medewerker wordt versterkt. Ook blijkt dat een medewerker die loopbaanbegeleiding heeft gehad, een verbeterd zelfbeeld heeft. Kortom: een medewerker die de regie heeft over zijn of haar loopbaan, functioneert beter en weet zijn of haar functie optimaal vorm te geven.

Na de gesprekken brengt de consultant samen met de medewerker de mogelijkheden en de ambities in kaart. Er wordt gekeken of er binnen de huidige werksituatie een mogelijkheid ligt om die ambities te realiseren. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt er gekeken naar een andere baan. Door middel van veel gesprekken en assessments zal de medewerkers uiteindelijk op het juiste spoor terecht komen.

Meer informatie? Wij staan voor je klaar!

Heb je nog meer informatie nodig over het traject, onze werkwijze of heb je andere vragen? Wij staan graag voor je klaar! Kom gerust met ons in contact, zodat we je alle informatie kunnen geven die je nodig hebt. Puls helpt je verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.