Loopbaancheck voor medewerkers

Wilt u uw medewerkers inzicht geven in de mogelijkheden van de loopbaan? Biedt dan de digitale loopbaancheck van Puls aan! Geen saaie vragenlijsten of enquêtes, maar een uitdagend spel waarin de medewerkers meer te weten komen over zichzelf, hun werk en hun toekomst. Wilt u meer weten over deze check van Puls? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

De Tijdmachine: Wat ga je doen tot je pensioen?

Er spoken veel vragen rond in het hoofd van medewerkers die vaak neerkomen op een ding: wat ga je doen tot je pensioen? Voor de een is het nog heel ver weg, voor de ander is het al over een paar jaar, maar wat we allemaal willen is vitaal en met plezier die pensioenleeftijd bereiken. De game ‘De Tijdmachine’ geeft op een leuke manier antwoord op de vraag ‘wat ga je doen tot je pensioen?’.

Met de uitkomsten van de game, onderverdeeld in vragen en beroepsfunctie die aansluiten bij uw organisatie, geven wij een organisatie breed rapport met daarin geanonimiseerde antwoorden van de medewerkers. Aan de hand van deze uitslag brengen we een prognose uit en een advies. Dit advies kan aansluiten bij het duurzaam inzetbaarheidsbeleid, loopbaanbeleid en/of ouderenbeleid. Samen met de zusterlabels van Puls kunnen er diverse trainingen of interventies worden ingezet om de medewerkers vitaal en met plezier naar het werk te laten gaan en te houden. Ook ondersteunen wij de medewerkers persoonlijk doordat wij hen een loopbaangesprek aanbieden. Met de persoonlijke uitkomst is voor de medewerker de eerste stap gezet: hoe neem je regie over je eigen loopbaan.

Meer informatie over de loopbaancheck

Wilt u meer weten over de digitale loopbaancheck van Puls of wilt u de check uitzetten in uw organisatie? Ga dan naar onze website, bekijk de trailer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.