Loopbaanbegeleiding

Als u op zoek bent naar loonbaan begeleiding door een professionele organisatie, dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Wij bieden u persoonlijke coaching, een persoonlijk ontwikkeladvies en vele andere diensten om zo uw (of uw medewerker zijn/haar) carrière een boost te geven. Of het nu voor de huidige werkgever of een nieuwe werkgever is; Puls zorgt ervoor dat de medewerker in de toekomst op de juiste plek zit.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Loonbaan begeleiding | Puls staat voor u klaar!

Heeft u een baan waar u zich niet op uw plek voelt? Of bent u op zoek naar een nieuwe baan, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze consultants kunnen u verder helpen. Of uw toekomst nu juist bij uw huidige werkgever of een nieuwe werkgever ligt; wij kunnen u meer duidelijkheid geven en brengen in kaart wat uw kwaliteiten en sterke eigenschappen zijn. Onze professionals zorgen voor persoonlijke coaching tijdens het gehele proces en indien nodig worden er ook jobfinders bij uw ontwikkeltraject betrokken. Een persoonlijk advies op maat zorgt er uiteindelijk voor dat u zich, óók in de toekomst, kunt blijven ontwikkelen.

Een loopbaanbegeleidingstraject van Puls helpt medewerkers dus om inzicht en vertrouwen te krijgen om deze keuzes te kunnen maken en stappen te zetten tot verandering. Maar daarnaast zijn er ook voordelen voor de werkgever, wanneer de medewerker lekker in zijn of haar vel zit op het werk. Enkele voorbeelden hiervan zijn een hogere arbeidsproductiviteit, een lager verzuim en een verbeterde communicatie met de leidinggevende.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar loonbaanbegeleiding óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Puls!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.