Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen

Bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen? Dan bent u bij Puls helemaal aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en beschikken over kennis van alle verschillende soorten deelgebieden binnen deze expertise. Voorbeelden hiervan zijn psychologische interventies, arbeidsdeskundige onderzoeken en vitaliteitstrajecten. Met behulp van deze dienstverlening proberen wij een spil te vormen tussen de medewerker en zijn of haar loopbaan.

Wilt u meer informatie over wat wij precies voor onze klanten doen? Bezoek dan de webpagina over onze dienstverlening óf neem contact met een van onze medewerkers op.

Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen | Puls helpt!

Maar wat doen wij dan precies voor zelfstandigen gedurende ons loopbaantraject? Door de persoon centraal te stellen en positief te coachen proberen wij vertrouwen in een werkbare en werkzame toekomst te creëren. Uit de tevredenheid van onze klanten blijkt dat deze positieve en persoonlijke benadering werkt. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een plek is waar hij of zij prettig en gemotiveerd kan werken en helpen daarom ook zelfstandigen graag verder met hun werksituatie en ambities voor de toekomst.

Maar hoe gaat zo’n traject dan precies in zijn werking? Wij hanteren een intensieve hoog-rendement-aanpak, die gebaseerd is op wekelijkse of tweewekelijkse coaching gesprekken. Concrete, praktische en persoonlijke vragen en opdrachten helpen de klant om inzicht te krijgen in zijn of haar behoeften en functioneren.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk.

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.