Loopbaanbegeleiding onderwijs

Bent u op zoek naar meer informatie over een loopbaanbegeleiding onderwijs? Wij, van Puls, kunnen u antwoord bieden! Door middel van persoonlijke en positieve coaching zorgen wij ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw carrière. Hiervoor beschikken wij over de juiste middelen en de beste consultants. Daarnaast maken wij ook gebruik van jobfinders, die medewerkers actief ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Kortom: wij vertalen uw ambities en kwaliteiten naar vervolgstappen en zorgen ervoor dat uw loopbaan weer een boost krijgt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met ons op!

Loopbaanbegeleiding onderwijs | Puls kan het u bieden!

Iedereen heeft talenten. Het is alleen de kunst om die talenten goed te gebruiken en in te zetten. En dat is precies wat we willen bereiken met onze loopbaanbegeleiding. Zeker voor het onderwijs is het lastig om te bepalen waar uw ambities liggen, omdat er enorme verschillen zitten tussen de mogelijkheden die u heeft. Wilt u leerlingen die net van de basisschool af komen bijvoorbeeld begeleiden bij hun overstap naar de middelbare school óf wilt u juist zorgen dat uw leerlingen klaar zijn voor het eindexamen?

Er zijn dus enorm veel mogelijkheden in stappen voor uw loopbaan, ongeacht de branche waarin u werkt. De consultants van Puls brengen daarom samen met de medewerker zijn of haar mogelijkheden, interesses en ambities in kaart. Door alle factoren, die voort zijn gekomen uit opdrachten en gesprekken, mee te nemen in een nieuw plan voor de loopbaan van de medewerker zorgen wij ervoor dat hij of zij op het juiste spoor wordt gezet.

Meer informatie?

Heeft u verder nog vragen over loopbaanbegeleiding onderwijs (of andere onderwerpen) óf bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Puls helpt u graag verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.