Het succesverhaal van Michelle Leeuwis

Dit is het verhaal van Michelle Leeuwis; 29 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen (derde op komst). Michelle was al 7 jaar bij Alfa Accounts aan het werk, op weg naar haar droombaan als accountant, toen zij uitviel vanwege vermoeidheidsklachten.

“Na diverse onderzoeken kreeg ik mijn diagnose te horen. Mijn gezondheid ging steeds meer achteruit en ik probeerde meerdere malen te re-integreren, helaas zonder succes. Toen het bleek dat ik mijn huidige functie niet meer aankon, kwam dit als een klap.”

Inmiddels ben ik in dienst als financieel administrateur bij een garagebedrijf. Een veelzijdige functie waarin ik verschillende werkzaamheden heb, maar waar de werkdruk lager ligt en minder deadlines aanwezig zijn. Mijn nieuwe werkgever is gevestigd in mijn woonplaats, waardoor ik met de fiets naar mijn werk kan en minder reistijd heb.”

Michelle werd getipt binnen haar netwerk over een passende vacature. Na diverse sollicitatiegesprekken werd een periode van detachering overeengekomen. “In de eerste periode heb ik mijn uren opgebouwd en daarna ben ik officieel in dienst getreden. Doordat mijn oude werkgever open stond voor een detacheringscontract, en dankzij het vertrouwen van mijn huidige werkgever, ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik ben hen zeer dankbaar voor deze kans!

Puls heeft mij geholpen om het proces van acceptatie door te lopen. Daarnaast ben ik geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatievaardigheden. In de tijd dat ik actief bezig was met mijn herstel, heeft Puls mij geholpen met het vinden van een werkervaringsplek zodat ik arbeidsritme kon opdoen totdat ik een nieuwe baan zou vinden.

De benadering van Puls vond ik super. We spraken regelmatig af en daarnaast vond ik het fijn dat ik de Puls consultant telefonisch of per mail kon benaderen met tussentijdse vragen. Ik vond het fijn dat ik de ruimte kreeg voor acceptatie en ben geholpen in het zoeken naar een passende nieuwe functie. Kenmerken van Puls vind ik: betrokkenheid, makkelijk benaderbaar en meedenkend.

Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en heb daarnaast een optimale werk en privé balans gevonden. Er zijn soms dagen dat ik het nog moeilijk vind dat ik ander werk ben gaan doen. Tegelijkertijd ben ik me er goed van bewust dat de baan die ik nu heb, beter bij mijn gezondheid past. Ik ben weer in staat om te werken, en daar ben ik super blij mee!”

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.