Het succesverhaal van Martijn; werkvreugde gevonden!

Ik ben Martijn, 40 jaar, en opgeleid als chemisch analist. Na 15 jaar gewerkt te hebben bij mijn werkgever ben ik uitgevallen vanwege een burn-out. Ik kreeg de mogelijkheid om met de begeleiding van Puls om me heen te gaan kijken, naar een andere baan. En dit is gelukt, waar ik erg blij om ben.

Ik werk nu als product manager; Het is een brede functie met veel afwisseling en veel contacten. Ik let erop dat het product werkbaar is in de praktijk en borg de kwaliteit. In deze functie heb ik gevonden wat ik zoek en dat doet me erg goed.

Hoe ik aan deze baan ben gekomen? Wel, één van de opdrachten van Puls was een aantal mensen te benaderen en in vertrouwen te nemen. Eén daarvan heeft de link gelegd met mijn huidige baas waarna ik uitgenodigd ben voor een kennismakingsgesprek. En zo is het gaan rollen.

Ik denk dat dit voor veel mensen met een burn-out van belang is; weten en ervaren dat je wél van belang bent voor de maatschappij en dat je veel te bieden hebt. Een passende baan is erg belangrijk voor je, ook al heb je dat in het begin van een spoor 2 traject nog niet allemaal helder en wil je eigenlijk niet weg bij je werkgever.

Puls heeft me erg geholpen met gesprekken en opdrachten om meer inzicht in mezelf te krijgen. Het werd me gaandeweg duidelijk dat mijn huidige werkplek me niet bood wat ik nodig had. Door de gesprekken werd helder waar een nieuwe functie voor mij aan moest voldoen om echt gelukkig te worden in mijn werk.

De benadering van Puls (Erna) vond ik fijn, persoonlijk en vertrouwelijk. Erna was altijd bereikbaar via mail, telefoon en app. Ik voelde me daardoor geen nummer maar ik voelde persoonlijke betrokkenheid en een warme band.

Mijn nieuwe baan geeft me zoveel vreugde! Mijn energielevel is drastisch gestegen doordat de baan aansluit bij voor mij belangrijke werkwaarden. Daarnaast, maar ook erg belangrijk, ik krijg waardering en voel ik me weer echt nuttig. Dat heeft mijn eigenwaarde een boost gegeven.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.