Coach loopbaanbegeleiding

Bent u op zoek naar een coach loopbaanbegeleiding? Dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Een loopbaanbegeleidingstraject van Puls helpt medewerkers het inzicht en vertrouwen te geven om deze keuzes te kunnen maken en stappen te zetten tot verandering: wie is de medewerker en waar liggen de ambities? Tijdens dit traject is het natuurlijk van groot belang dat er een deskundige begeleider meekijkt om zo de stappen in de juiste richting te zetten.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

Coach loopbaanbegeleiding. Puls helpt u graag verder!

Maar hoe zorgen wij er nou voor dat uw carrière weer een boost krijgt? Wij werken met een intensieve hoog-rendement-aanpak, die gebaseerd is een coaching gesprek per week of om de week. Door concrete, praktische en persoonlijke vragen te stellen en de medewerker opdrachten uit te laten voeren helpen wij hem of haar zicht te krijgen op zichzelf en zijn of haar functioneren. Positieve resultaten die hiermee worden behaald zijn onder andere meer werkplezier en minder psychische en fysieke klachten.

Natuurlijk brengt loopbaanbegeleiding ook voordelen met zich mee voor de werkgever. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een lager verzuim en neemt de arbeidsproductiviteit toe. Daarnaast wordt ook het zelfsturend vermogen van de medewerker versterkt en wordt de communicatie tussen medewerker en werkgever verbeterd.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over een coach loopbaanbegeleiding of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze dienstverlening? Wacht niet en neem direct contact met ons op! Puls staat graag voor u klaar om u verder te helpen. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, maar ook telefonisch of per mail.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.