Beste loopbaanbegeleiding

Bent u op zoek naar de beste loopbaan begeleiding? Wij, van Puls, kunnen u verder helpen! Wij komen in beeld wanneer er geen match meer tussen een werknemer en zijn of haar werk is. Puls kijkt dan samen met de medewerker wat zijn of haar kwaliteiten zijn en wat hij of zij zoekt in een functie. Op deze manier proberen wij een baan voor onze klanten te vinden, waar hij of zij letterlijk op zijn plek is.

Wilt u meer informatie over wat wij precies voor onze klanten doen? Bezoek dan de pagina over onze dienstverlening óf neem contact met ons op.

Beste loopbaan begeleiding | Puls kan het u bieden!

De consultants van Puls kennen de bijzondere dynamiek waar werkend Nederland mee te maken heeft en begrijpen, uit ervaring, wat werknemers én werkgevers bezighoudt. Wij werken op het snijpunt van zakelijke en menselijke ambities (en belangen) en zorgen ervoor dat beide factoren tot hun recht komen. Dit doen wij met een open blik, zonder protocollen en gericht op resultaat waar alle betrokken partijen gelukkig mee zijn. Onze werkwijze is gericht op empathie en betrokkenheid en onze oplossingen zijn altijd toekomstgericht.

Een van onze diensten is loopbaanbegeleiding. De deskundige adviseurs van Puls zorgen ervoor dat de werknemer in de toekomst weer met plezier naar zijn of haar werk gaat. Dit doen zij door meerdere hulpmiddelen in te zetten; zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van jobfinders en houdt ook een online platform de persoonlijke ontwikkeling bij. Onze persoonlijke en positieve benadering voor deze begeleiding werkt; zo ervaarden ook een grote groep medewerkers die u voor gingen.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de beste loopbaan begeleiding óf heeft u nog vragen voor ons? Twijfel niet en neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Puls!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.