Arbeidsdeskundige onderzoek UWV

Het arbeidsdeskundig onderzoek UWV van Puls geeft u duidelijkheid in de re-integratie mogelijkheden bij de bestaande of bij een andere werkgever.  De arbeidsdeskundige van Puls analyseert informatie vanuit diverse invalshoeken (zowel vanuit werkgever als werknemer) en geeft u informatie over juridische mogelijkheden, subsidies en verplichtingen. Puls is uw partner op het gebied van arbeidsdeskundigheid. Wij geven objectief advies over de mogelijkheden in het werk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Puls voor uw organisatie? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op.

Een arbeidsdeskundige onderzoek UWV | Puls staat voor u klaar!

Bij langdurig ziekteverzuim is het zeer belangrijk zo snel mogelijk in te grijpen. Ziekteverzuim is complex en hoe langer het duurt hoe complexer het gaat worden. Helaas gaat er vaak in het eerste ziektejaar veel kostbare tijd verloren doordat er bijvoorbeeld te laat actie wordt ondernomen. Een arbeidsdeskundig onderzoek van Puls is bij uitstek het middel om de problemen in beeld te krijgen en de juiste interventies in te zetten. Dit voor een snelle, adequate en duurzame re-integratie te kunnen realiseren. Op lange termijn levert dit tijd en geld op.

Met het onafhankelijk arbeidsdeskundig onderzoek van Puls, krijgt u het verzuimvraagstuk helder in beeld en bent u in staat één of meerdere oplossingen te bieden. Door de inzet van dit onderzoek kunt u in het algemeen de verzuimduur verkorten.

Wilt u meer informatie over het arbeidsdeskundige onderzoek? Neem dan zeker even contact met ons op. Via de website is het ook mogelijk meer vrijblijvende informatie aan te vragen.

Wij helpen u verder

Heeft u nog niet de informatie gevonden die u zocht? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt uw vragen ook mailen naar servicedesk@pulsinzetbaarheid.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u on telefonisch bereiken via 088-031 3880.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.