Arbeidsdeskundig advies

Bent u op zoek naar arbeidsdeskundig advies? Dan bent u bij Puls helemaal aan het juiste adres! Puls is uw partner op het gebied van arbeidsdeskundigheid. Ons arbeidsdeskundig onderzoek geeft inzicht in de tot nu toe genomen stappen in het re-integratieproces en welke stappen nog genomen zouden kunnen worden om door te kunnen ontwikkelen. Deze informatie en bijbehorende getrokken conclusies vertalen wij uiteindelijk naar een passende oplossing voor de situatie (in de vorm van een eindrapportage).

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Een van onze medewerkers zal snel een afspraak met u inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidsdeskundig advies | Puls is uw specialist!

Onze dienstverlening is erg breed. Zo kunnen wij u verder helpen op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek (voor zowel spoor 1 als spoor 2), duurzaam inzetbaarheidsonderzoek, loonwaarde advies en sociaal medisch advies. Wij staan klaar voor zowel de werknemer als de werkgever en combineren deze hulp ook in een bemiddeling tussen de twee partijen. Het is namelijk van groot belang dat werknemer en werkgever concrete adviezen krijgen over de te nemen vervolgstappen bij problemen in de arbeidssituatie.

Puls hanteert een all-in tarief. Zo zijn er voor u, als werkgever, geen verrassingen achteraf. Ons werkgebied is landelijk; het onderzoek vindt altijd plaats op de werkplek van de betrokken medewerker. Wij nemen ruimschoots de tijd voor u en uw medewerker en leveren altijd een eindrapportage aan met concrete conclusies en adviezen over de best inzetbare vervolgstappen.

Meer informatie over Puls?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar arbeidsdeskundig advies door een professionele en deskundige organisatie? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.