UWV WerkFit maken

UWV WerkFit Maken maakt ook deel uit van het dienstenpakket van Puls. Dit is een traject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering van het UWV. Maar bijvoorbeeld ook voor jongeren met een WAJONG uitkering. Binnen de dienst WerkFit gaat de klant samen met Puls aan de slag om zijn of haar positie op de arbeidsmarkt sterker te maken. Klaar om weer aan het werk te gaan!

Het doel

Het doel van een UWV Naar Werk traject is begeleiding naar een passende baan of begeleiding bij het opstarten van activiteiten om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Samen met Puls gaat de klant aan de slag met onder andere vacatures zoeken, adequaat solliciteren, een goed CV opstellen, het schrijven van brieven en het benaderen van werkgevers. De dienstverlening is er voor mensen met een ZW-uitkering of een AG-uitkering.

UWV Naar Werk trajecten zijn er voor mensen die na ziekte of arbeidsongeschiktheid klaar zijn om weer aan het werk te gaan, maar waarbij het niet lukt om een baan te vinden. Zij kunnen gebruik maken van een UWV Naar Werk traject. De klant gaat samen met een consulent van Puls aan de slag met solliciteren en netwerken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.