Spoor 3

Tijdens het spoor 3 traject gaat we op zoek naar passend en duurzaam werk voor een (ex-)medewerker met een WGA arbeidsgeschiktheidspercentage. Door werk te vinden met een zo hoog mogelijke verdiencapaciteit voor de (ex-)medewerker, kunnen er diverse voordelen ontstaan voor de werkgever als (ex-)medewerker. Het spoor 3 traject wordt voornamelijk ingezet wanneer de werkgever eigenrisicodrager is, hierbij is de werkgever tot 10 jaar verantwoordelijk is voor de re-integratie van een (ex-)medewerker.

Het doel

Het doel van Spoor 3 trajecten is het plaatsen van medewerkers met een WGA of WAO arbeidsongeschiktheidspercentage in passend en duurzaam werken. Elk begeleidingstraject is anders. Daarom levert Puls voor iedere medewerker maatwerk zodat wij hem of haar zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar passend werk.

Hoe werkt spoor 3?

Wanneer een spoor 3 traject wordt gestart, heeft de kandidaat al stappen doorlopen in het 1e en 2e spoor. Daardoor legt de consultant tijdens dit traject de accenten op de vragen ‘wat is er al ingezet?’ en ‘waar liggen er nog kansen?’

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.