Dienstverlening aanvragen

Bent u een klant van Puls en wilt u direct dienstverlening voor een medewerker aanvragen? Doe dit dan gemakkelijk via onze website.

Bent u nog geen klant bij Puls of wilt u kennismaken met andere dienstverlening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Direct arbeidsdeskundige onderzoeken aanvragen

Wilt u direct een van de arbeidsdeskundige diensten aanvragen? Doe dit gemakkelijk via de website van Puls. Hier kunt u een aanvraag doen voor:

  • Arbeidsdeskundig onderzoek
  • Aanvullend arbeidsdeskundig onderzoek
  • Arbeidsdeskundig onderzoek ERD/ZW
  • Arbeidsdeskundig onderzoek voor AOG bijstandsgerechtigheden (Sociaal domein)
  • Arbeidsdeskundige uren
  • Duurzaam inzetbaarheidsonderzoek
  • Loonwaarde advies
Loopbaan- of re-integratiedienstverlening aanvragen bij Puls

Loopbaan- of re-integratiedienstverlening aanvragen

Wilt u direct dienstverlening aanvragen voor een van de loopbaan- of re-integratiediensten van Puls? Dat kan gemakkelijk via onze website. Na het aanvragen zal een van onze medewerkers contact met u opnemen voor meer informatie.

Aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clientportal Rapasso

Volgt u een spoor 2 traject bij Puls? Log dan hier gemakkelijk in in Rapasso, het jobportaal van Puls. Kandidaten kunnen inloggen binnen deze portal en verkrijgen meer inzicht in zichzelf, de eigen kwaliteiten en vaardigheden en in de (kansen op de) arbeidsmarkt!

Jobport

Jobport is een uitgebreide beroependatabase en vacaturebank waarin kandidaten van Puls van een persoonsprofiel naar zoekprofiel naar vacature kunnen werken. Wilt u inloggen? Dan kan dat via onderstaande link.

Offerte aanvragen

Liever eerst een offerte van onze dienstverlening ontvangen? Vul dan vrijblijvend het offerte formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.