Wat kost een loopbaancoach

Bent u op zoek naar een antwoord op de vraag ‘’Wat kost een loopbaancoach’’? Wij, van Puls, helpen u graag verder! Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en beschikken over kennis van alle verschillende soorten deelgebieden binnen deze expertise. Voorbeelden hiervan zijn psychologische interventies, arbeidsdeskundige onderzoeken en vitaliteitstrajecten. Met behulp van deze dienstverlening proberen wij een spil te vormen tussen de medewerker en zijn of haar loopbaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met ons op.

Wat kost een loopbaancoach? | Puls kan u inzicht bieden!

Elk persoon heeft talenten. Het is alleen de kunst om die talenten goed te gebruiken en in te zetten en dát is precies wat Puls wilt bereiken met haar loopbaanbegeleiding. Loopbaanbegeleiding is niet slechts waardevol voor de medewerker, maar ook voor de betrokken werkgever zijn er veel voordelen. Zo wordt bijvoorbeeld de communicatie tussen de leidinggevende en de medewerker verbetert en wordt daarnaast ook het algeheel functioneren en zelfsturend vermogen van de medewerker versterkt. Kortom: met onze loopbaanbegeleiding wordt er een win-winsituatie gecreëerd.

Maar hoe gaat zo’n traject dan precies in zijn werking en wat zijn de bijbehorende kosten? Wij hanteren een intensieve hoog-rendement-aanpak, die gebaseerd is op wekelijkse of tweewekelijkse coaching gesprekken. Concrete, praktische en persoonlijke vragen en opdrachten helpen de medewerker om inzicht te krijgen in zijn of haar behoeften en functioneren. Om de tarieven voor uw situatie te kunnen bepalen kijken wij daarom graag op maat met u mee.

Neem contact met ons op!

Hebben wij u een antwoord kunnen geven op uw vraag ‘’Wat kost een loopbaancoach?’’ en/of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag snel verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.