Wat kost arbeidsdeskundig onderzoek

Zoekt u of uw werknemer naar ondersteuning en vraagt u zich af: ‘’Wat kost arbeidsdeskundig onderzoek?’’? Wij, van Puls, kunnen u antwoord bieden op deze vraag! Als uw medewerker namelijk al langere tijd ziek is (of niet volledig meer functioneert) en u wilt een concreet en gedegen advies over de re-integratiemogelijkheden voor arbeid, dan is het verstandig om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten verrichten. Bij het onderzoek weegt een specialist de belastbaarheid van de werknemer (op basis van de gegevens van de arts) tegen de belasting in de huidige functie af.

Wilt u meer informatie over het inschakelen van arbeidsdeskundig onderzoek? Neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers.

Wat kost arbeidsdeskundig onderzoek | Puls biedt u inzicht!

Maar hoe gaat arbeidsdeskundig onderzoek nou precies in zijn werk? De arbeidsdeskundige heeft aansluitend na elkaar een gesprek met de werkgever en de werknemer op de betreffende werkplek. Vervolgens voert hij (optioneel) een gezamenlijk gesprek, die ongeveer 10 tot 60 minuten duurt. Na deze gesprekken zal de arbeidsdeskundige zijn of haar bevindingen verwerken in een rapportage en advies geven over de meest passende vervolgstappen.

Puls hanteert een all-in tarief. Zo zijn er voor u, als werkgever, geen verrassingen achteraf. Ons werkgebied is landelijk; het onderzoek vindt altijd plaats op de werkplek van de betrokken medewerker. Wij nemen ruimschoots de tijd voor u en uw medewerker en leveren altijd een rapportage aan met concrete conclusies en adviezen over de best inzetbare vervolgstappen.

Meer informatie over Puls?

Hebben wij uw vraag ‘’Wat kost arbeidsdeskundig onderzoek’’ goed kunnen beantwoorden en/of heeft u nog verdere vragen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.