Wat is een 2e spoortraject van Puls?

Er is geen match meer tussen medewerker en werk, dit komt in iedere organisatie wel voor. Veel mensen aan dan opzoek naar een nieuwe uitdaging. Maar wat als een medewerker uitvalt en erachter komt dat hij of zij het werk niet meer kan uitvoeren. Dan kan een spoor 2 traject worden gestart bij Puls. Wilt u meer weten over het 2e spoor traject? Lees dan snel verder, bekijk onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan.

2e spoor traject: re-integratie bij een andere werkgever

Het doel van een spoor 2 traject is de medewerker weer een baan vindt waar hij of zij met plezier naar toe gaat. Dit kan bij de huidige werkgever, maar ook bij een andere. Het spoor 2 traject bestaat uit vier stappen:

  • Acceptatie en oriëntatie: hierbij wordt de situatie besproken en de invloed daarvan op de werkplek. Het gaat niet om wat een medewerker niet meer kan, maar juist wat er nog wel mogelijk is.
  • Sollicitatietraining: de consultant van Puls helpt en ondersteunt de medewerker met het opstellen of verbeteren van de CV, het schrijven van een goede sollicitatiebrief en het oefenen van sollicitatiegesprekken.
  • Bemiddeling: Puls helpt mee met het zoeken naar passende en leuke vacatures om een leuke baan te vinden.
  • Werkuitoefening: soms kan het heel nuttig zijn om in een nieuwe richting ervaring op te doen. Dit kan door een stage, werkervaringsplek of detachering. Met deze nieuwe ervaring maakt de medewerker nog meer kans op een leuke nieuwe baan.

Zo kan een medewerker weer met frisse zin naar het werk gaan.

Aan de slag

Wilt u meer weten over een 2e spoor traject van Puls? Bekijk dan snel onze website voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Puls werkt met een ‘all-in’ bedrag. Dit betekent dat u een vast tarief betaald, ongeacht de duur of uitkomst van het traject.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.