UWV Spoor 2

Bent u op zoek naar meer informatie over het UWV spoor 2? Wij, van Puls, helpen u graag verder! Als blijkt dat een medewerker langdurig arbeidsongeschikt is en er geen passend werk bij de huidige werkgever beschikbaar is, dan kan er gestart worden met een spoor 2-traject. Er moet dan naar een aansluitende functie bij een nieuwe werkgever worden gezocht en daarbij krijgt de medewerker hulp van een begeleider of coach. Deze ondersteuning sluit aan bij alle activiteiten die gericht zijn op werkhervatting buiten de eigen organisatie.

Wilt u meer informatie over het verloop van een spoor 2-traject? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op!

UWV spoor 2 | Puls helpt u graag verder!

Puls is gespecialiseerd in de begeleiding van werkgevers en werknemers tijdens de situatie dat een werknemer langere tijd niet kan komen werken. Wij doen er alles aan om de medewerker opnieuw actief aan de slag te laten gaan. We voeren intensieve gesprekken met medewerkers en vragen de medewerker regelmatig praktische opdrachten uit te voeren. Dit altijd vanuit een positieve benadering en altijd bedoeld om de blik van de medewerker te verruimen en aan de slag te gaan met zijn of haar (verborgen) talenten.

Bij een spoor 2-traject houdt dit in dat de werkgever en medewerker uit elkaar zullen moeten gaan. Het traject betekent letterlijk: ander werk bij een andere werkgever. Puls helpt de medewerker hierbij door persoonlijke aandacht te bieden in de vorm van advies, begeleiding en coaching. Met behulp van praktische oefeningen achterhalen we wat de betreffende persoon daadwerkelijk wilt, wat het beste bij hem of haar past en over welke talenten hij of zij beschikt.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een UWV spoor 2 óf wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.