UWV gesprek met arbeidsdeskundige

Wilt u een UWV gesprek met arbeidsdeskundige inplannen? Dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek in allerlei verschillende branches en kunnen vervolgens, op basis van data, een conclusie trekken. Deze conclusie wordt doorvertaald naar een passend advies in een rapportage (die ook de werkgever in kan zien). Wij helpen dus zowel medewerkers als werkgevers door inzicht te bieden in de feitelijke situatie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

UWV gesprek met arbeidsdeskundige | Puls kan het u bieden!

De arbeidsdeskundigen van Puls geven objectief advies over de mogelijkheden in arbeid. Dat is soms confronterend, maar zal altijd leiden tot meer inzicht en specifieke adviezen over de vervolgstappen. Soms gebeurt er iets in het leven van een werknemer, waardoor er beperkingen optreden in het functioneren. Deze beperkingen kunnen bijvoorbeeld van medische aard zijn, maar kunnen ook te maken hebben met de leeftijd, nieuw-ingevoerde technieken, organisatieveranderingen of een ingrijpende gebeurtenis in de privésituatie. Om dit advies samen te kunnen stellen wordt er eerst arbeidsdeskundig onderzoek uitgevoerd.

Puls vormt een onderdeel van paraDIGMA groep; een samenwerkingsverband van meerdere organisaties. Elk label binnen deze samenwerking heeft een eigen specialisatie binnen de deelgebieden van het onderwerp duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij altijd de juiste kennis in huis om tot een oplossing te komen.

Kom in contact met Puls!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een UWV gesprek met arbeidsdeskundige? Óf heeft u nog vragen over onze dienstverlening in het algemeen? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.