UWV arbeidsdeskundige onderzoek

Zoekt u naar informatie over een UWV arbeidsdeskundige onderzoek? Wij, van Puls, helpen u graag verder! Puls is uw partner op het gebied van arbeidsdeskundigheid. Ons arbeidsdeskundig onderzoek geeft inzicht in de tot nu toe genomen stappen in het re-integratieproces en welke stappen nog genomen zouden kunnen worden om door te kunnen ontwikkelen. Deze informatie en bijbehorende getrokken conclusies vertalen wij uiteindelijk naar een passende oplossing voor de situatie (in de vorm van een eindrapportage).

Bent u van mening dat wij iets voor u (of uw organisatie) kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op.

UWV arbeidsdeskundige onderzoek | Puls helpt u verder!

Maar hoe gaat arbeidsdeskundig onderzoek dan precies in zijn werk? De arbeidsdeskundige heeft aansluitend na elkaar een gesprek met de werkgever en de werknemer op de betreffende werkplek. Vervolgens voert hij (optioneel) een gezamenlijk gesprek, die ongeveer 10 tot 60 minuten duurt. Na deze gesprekken zal de arbeidsdeskundige zijn of haar bevindingen verwerken in een rapportage en advies geven over de meest passende vervolgstappen.

Voor zowel de werkgever als de werknemer is het van groot belang dat zij weten wat er van hen verwacht wordt en wat zij aan de andere kant mogen verwachten aan ondersteuning en wat de eventuele (financiële) gevolgen kunnen zijn. Onze deskundigen zorgen voor een complete schets van de situatie en zullen objectief advies geven over de daadwerkelijke mogelijkheden in arbeid voor de betreffende werknemer.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een UWV arbeidsdeskundige onderzoek of heeft u nog vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.