Spoor 3

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan begeleiden met een spoor 3 traject? Dan bent u bij Puls aan het juiste adres! Als een medewerker twee jaar lang ziek is, dan krijgt hij WGA-status op kosten van de werkgever. Dit kan 10 jaar lang duren. Het UWV doet hier helaas weinig aan, maar voor de werkgever kan dit enorm in de kosten oplopen. Puls helpt u wél verder! Wij kijken samen met de werkgever en de arbodienst naar de belastbaarheid van de medewerker en ontwikkelen een passende oplossing.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Spoor 3 traject | Puls staat voor u klaar

Na 2 jaar niet gewerkt te hebben, wordt het tijd voor spoor 3. Niks doen is namelijk geen optie. Het is schadelijk voor de medewerker en ook kostbaar voor de werkgever als de medewerker onder de WGA-regeling valt. Als u Puls inschakelt voor spoor 3, voorkomt u dat u gedurende lange tijd de WGA-uitkering van uw arbeidsongeschikte medewerker moet betalen. Bovendien krijgt uw medewerker professionele ondersteuning om een volgende stap te zetten.

Voor de begeleiding van een spoor 3 traject zoekt Puls actief de samenwerking met partners op. Resolu is de expert op het gebied van WGA-begeleiding binnen paraDIGMA groep. Dit maakt dat wij alle expertises en samenwerkingsmogelijkheden binnen handbereik hebben om het spoor 3-traject succesvol te kunnen doorlopen.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Wilt u meer weten over spoor 3 begeleiding of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook als u advies nodig heeft staan wij voor u klaar. Puls helpt u graag verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.