Spoor 2 ziektewet

Zoekt u naar meer informatie over de spoor 2 ziektewet? Óf bent u al actief op zoek naar een bedrijf dat u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Wij bieden u persoonlijke coaching, een persoonlijk ontwikkeladvies en vele andere diensten om zo uw (of uw medewerker zijn/haar) carrière een boost te geven. Of het nu voor de huidige werkgever of een nieuwe werkgever is; Puls zorgt ervoor dat de medewerker in de toekomst op de juiste plek zit.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met ons op.

Spoor 2 ziektewet | Puls helpt u verder!

Maar wat doen wij dan precies voor medewerkers gedurende het traject? Door de medewerker centraal te stellen en positief te coachen proberen wij vertrouwen in een werkbare en werkzame toekomst te creëren. Uit de tevredenheid van onze klanten blijkt dat deze positieve en persoonlijke benadering werkt. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een plek is waar hij of zij prettig en gemotiveerd kan werken en helpen de medewerker graag verder met zijn of haar werksituatie.

Daarnaast staan wij natuurlijk ook klaar voor werkgevers. Het begeleiden van een medewerker in de re-integratie in werk of in de zoektocht naar een andere werkgever is namelijk een verantwoordelijke, inspannende en tijdrovende taak voor de werkgever. Het is hierbij belangrijk om niet alleen oog te hebben voor het eigen belang, maar ook voor de belangen en behoeften van de betreffende medewerker. Daarom gaan wij op zoek naar een win-winsituatie.

Meer informatie over Puls?

Heeft u nog vragen met betrekking tot de spoor 2 ziektewet óf heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.