Spoor 2 traject UWV

Zoekt u informatie over het spoor 2 traject UWV? Dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Wij komen in beeld als er geen match meer is tussen de werknemer en werkgever. Wij gaan samen met de medewerker naar zijn of haar (verborgen) kwaliteiten op zoek via een positieve en eerlijke benadering. Dat kan vaak confronterend zijn, maar zal altijd leiden tot een doorbraak in de arbeidsproductiviteit en/of het werkplezier. Door onze persoonlijke benadering creëren wij weer zelfvertrouwen bij de medewerker en stimuleren wij een volgende stap in de loopbaan.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u óf uw organisatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met ons op.

Spoor 2 traject UWV | Puls kan het u bieden!

Maar wat houdt een spoor 2-traject nou eigenlijk in? Zodra er geen zicht (meer) bestaat op een structurele hervatting binnen de eigen organisatie, moet er een passend tweede-spoortraject worden gestart om de hervattingskansen van de arbeidsongeschikte werknemer zo veel mogelijk te vergroten. Tijdens dit traject wordt de medewerker actief begeleidt bij het vinden, verkrijgen en behouden van een passende functie bij een nieuwe werkgever.

Puls kan de medewerker bij dit traject helpen, net als vele andere re-integratiebedrijven. Een belangrijk punt waarin wij ons van deze bedrijven onderscheiden is dat wij geen standaard plan van aanpak klaar hebben liggen voor een traject. Wij werken liever met een persoonlijke aanpak; samen met de medewerker kijken naar de best passende interventies.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het spoor 2 traject UWV óf bent u benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. De medewerkers van Puls staan graag voor u klaar!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.