Sociaal medisch advies

Wilt u graag een sociaal medisch advies? Dan is Puls uw partner. Voor zowel werkgever als werknemer is het van groot belang dat zij weten wat er van hen verwacht wordt. Maar ook wat zij mogen verwachten aan ondersteuning en wat de eventuele financiële gevolgen kunnen zijn. Met een sociaal medisch advies van Puls vertaalt onze deskundige de beperkingen van de bijstandsgerechtigde in praktische mogelijkheden richting het werk. Wel zo fijn! Soms gebeurt er iets in iemands leven waardoor er beperkingen ontstaan in het verrichten van werkzaamheden. Dan biedt Puls uitkomst! Tegenwoordig valt het sociaal medisch advies onder het Advies voor het Sociaal Domein. 

Neem zeker even contact met ons op voor meer informatie!

Sociaal medisch advies | Puls zorgt dat u verder kunt!

Onze arbeidsdeskundigen geven een objectief sociaal medisch advies. Een sociaal medisch advies is een advies om uiteindelijk een concreet plan te kunnen geven over onder andere de re-integratiemogelijkheden voor de arbeid. Het is vaak een noodzakelijke basis voor zuivere en goed onderbouwde besluitvorming.

Er zijn verschillende beslispunten waarbij sociaal-medisch advies een rol kan spelen. Denk hierbij onder andere aan de keuze voor een persoonsgebonden budget en het stellen van inhoudelijke kwaliteitseisen. Zo kan sociaal-medisch advies ook nuttig zijn bij de preventie van misbruik, oneigenlijk gebruik en bij handhaving.

Sociaal medische advisering is vaak een noodzakelijke basis voor zuivere en goed onderbouwde besluitvorming. Laat Puls u daarbij helpen! De punten die vaak ineen sociaal medisch advies voorkomen zijn onder andere:

  • Diverse beslismomenten waarbij advisering een rol speelt;
  • Vraagstelling aan de adviseur door de gemeente;
  • Deoordeling van ontvangen advies.

Wilt u meer informatie over een sociaal medisch advies? Dan kunt u via de website meer informatie aanvragen.

Kom in contact

Wilt u meer weten over het sociaal medisch advies of heeft u een vraag? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt u vraag ook mailen naar servicedesk@pulsinzetbaarheid.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.