Puls zorgt er voor dat u en uw medewerker verder kunnen!

Soms gebeurt er iets in iemands leven waardoor er beperkingen ontstaan in het verrichten van de eigen werkzaamheden. Of is het werk door de jaren heen veranderd, waardoor het werk niet langer past bij de medewerker. Dan biedt Puls uitkomst! De Puls-arbeidsdeskundigen geven u en uw medewerker een objectief advies over de mogelijkheden in arbeid.

Binnen paraDIGMA groep is Puls specialist in het verrichten van verschillende soorten arbeidsdeskundige onderzoeken voor organisaties, gemeentes, arbodiensten en verzekeraars. Bij Puls is een arbeidsdeskundig onderzoek altijd in goede handen.

Marrit Schippers, Arbeidsdeskundige bij Puls:  ” Arbeidsdeskundige onderzoeken zijn  onderzoeken waarbij de arbeidsdeskundige de arbeidsmogelijkheden in  spoor 1 en 2 verkent. Binnen zo’n onderzoek voeren de arbeidsdeskundigen intensieve gesprekken met zowel de werkgever als de medewerker. Deze gesprekken kunnen soms confronterend zijn, maar leiden altijd tot inzicht en concrete adviezen in de te nemen vervolgstappen. Vervolgens brengt de arbeidsdeskundige de werkmogelijkheden in kaart, zodat de medewerker zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Of dit nu bij de eigen werkgever is of bij een andere.”

Puls biedt ondersteuning in en advies over:

Kom met ons in contact, zodat u en uw medewerker weer verder kunnen!

Is uw organisatie toe aan een verhelderend gesprek over een (preventief) arbeidsdeskundig onderzoek of wenst u meer informatie over Puls? Neem dan vandaag nog contact op met ons via  onze website of via  0880322460.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.