Ontwikkeladvies begeleiding

Ontwikkeladvies kan erg belangrijk zijn als u het zelf lastig vind om te bedenken wat de juiste volgende stap in uw loopbaan is. Maar ook als u dit graag voor uw medewerkers wilt, kunt u op ontwikkeladvies begeleiding van Puls rekenen. Wij helpen bij het vinden van een passend antwoord op deze vraag. Dit doen we door middel van een kort en intensief traject, wat veel duidelijkheid biedt, maar ook inspiratie en concrete handvatten.

Meer weten over dit traject voor uzelf of één van uw medewerkers? Vraag direct informatie aan!

Ontwikkeladvies van Puls

De consultant van Puls voert intensieve gesprekken met de medewerker, doet oefeningen en neemt een persoonlijke test af. Zo ontstaat er een heel compleet persoonlijk ontwikkeladvies, waarmee de medewerkers echt verder kan. Zo kan de medewerker meer focus leggen op waar hij of zijn naar toe wil in de loopbaan fase, waardoor er vanzelfsprekend meer energie in de werkzaamheden zal zitten.

Natuurlijk overleggen we tijdens dit traject intensief met de werkgever. Het ontwikkeladvies heeft namelijk niet alleen invloed op de medewerker, maar ook op de werkgever en de rest van de organisatie. De werkgever zal na dit traject ook veel inzicht krijgen in bijvoorbeeld hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid, waardoor hij bijvoorbeeld de personeelsplanning weer kan optimaliseren.

Heeft u vragen over ontwikkeladvies begeleiding? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u om alles zo goed mogelijk duidelijk te krijgen. Dit geldt zowel voor de kant van de werkgever, als voor de kant van de werknemer. Neem contact met ons op of vraag direct informatie aan via de website. Puls staat voor u en uw organisatie klaar!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.