Online loopbaanbegeleiding? Haal meer uit uw carrière

Leert u evenveel van fysiek als online? Veel mensen geven de voorkeur aan fysiek, omdat dit persoonlijker voelt en omdat er meer aandacht is voor het individu. Echter is afgelopen jaar gebleken dat fysiek niet altijd kan en dat er moet worden uitgeweken naar online. Voor sommige medewerkers bevalt dit beter. Puls biedt zowel fysiek als online loopbaanbegeleiding aan om medewerkers te ondersteunen tijdens het vinden van de beste match tussen persoon en werk.

Meer weten over de online loopbaanbegeleiding van Puls? Neem dan snel contact met ons op en bekijk de website.

Aan de slag met online loopbaanbegeleiding van Puls

Puls gelooft erin dat fysiek contact het beste werkt tijdens ieder traject. Zo leert onze consultant de medewerker beter kennen en kan er een passender profiel worden geschetst. Indien iemand in het verzuim terecht is gekomen, is het ook altijd prettig voor de medewerker om het gesprek weer aan te gaan. Zo wordt de afstand tot het ‘normale’ werkleven iets verkleint. Wellicht speelt er ook meer dan alleen het vinden van passend werk bij de medewerker. Misschien is er thuis ook iets aan de hand of is de medewerker uitgevallen omdat het werk fysiek te zwaar was en heeft hier nu nog steeds klachten van. Bij psychische klachten kan Puls PSION inschakelen, ons zusterlabel is expert als het gaat om het voorkomen en aanpakken van psychische klachten bij medewerkers. Zijn er nog steeds fysieke klachten? Dan kan De Arbodienst hulp bieden met een consult bij de bedrijfsarts.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de fysieke of online loopbaanbegeleiding van Puls? Bekijk dan snel onze website en neem contact met ons op. Wij helpen u en uw medewerker graag verder.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.