Loopbaancoach zoeken

Bent u opzoek naar een loopbaancoach voor extra ondersteuning tijdens het werk of om de volgende stap in uw carrière te maken? Dan bent u bij Puls aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor medewerkers die een nieuwe uitdaging zoeken, maar ook voor werkgevers die nieuwe match tussen medewerker en werk zoeken. In beide gevallen helpen wij met het in kaart brengen van de wensen, het bekijken van de Puls en het klaarstomen voor een nieuwe stap.

Wilt u meer weten over de loopbaancoaches van Puls? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Loopbaancoach | zoeken naar een oplossing

Is er geen match meer tussen medewerker en het werk? Dan is de kans op verzuim vele malen hoger dan wanneer de match er wel is. Daarom is het voor een werkgever net zo van belang als voor een medewerker om de loopbaan goed uit te stippelen en tijding in te grijpen wanneer het werk niet meer past of niet meer uit te voeren is.

Wanneer een medewerker in het verzuim zit en niet meer kan terugkeren in de eigen functie bij de eigen werkgever, kan er een spoor 2 of 3 traject worden gestart. Hierbij gaat de consultant van Puls samen met de medewerker aan de slag of de wensen, ervaringen en mogelijkheden in kaart te brengen en deze op een manier in een passende functie te gieten. Het kan zijn dat het toch mogelijk is om met deze nieuwe functie toch aan de slag te gaan bij de eigen werkgever. Dit heet dan een spoor 2-traject. Het kan ook zijn dat er voor deze nieuwe functie moet worden gezocht naar een nieuwe werkgever, dit heet dan een spoor 3-traject. Bij een spoor 3-traject krijgt de medewerker ook sollicitatie training en hulp bij het opstellen van een goede motivatiebrief en CV. Het is niet altijd zo dat er een spoor 3 traject wordt ingezet wanneer een medewerker verzuimt. Het kan ook doordat het bedrijf gaat re-organiseren, verhuizen of mechaniseren. Vanuit goed werkgeverschap willen werkgevers medewerkers een kans bieden om weer aan de slag te gaan in een functie die ze leuk vinden.

Aan de slag

Loopbaancoach zoeken? De heeft u al gevonden bij Puls. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Puls? Bekijk dan hier ons diensten aanbod. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een offerte aanvragen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.