Loopbaancoach kosten

Bent u benieuwd naar de loopbaancoach kosten? Puls geeft u hier graag inzicht in! Wij kijken naar de wensen van u en van uw medewerkers. Aan de hand hiervan gaan we het traject aan. Over de kosten vertellen wij u graag meer tijdens een gesprek. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, onze medewerkers staan voor u klaar!

Loopbaancoach kosten | Puls is uw partner

Met onze loopbaancoaching willen we bereiken dat iedereen zijn of haar talenten op de juiste manier kan inzetten. Een loopbaanbegeleidingstraject van Puls helpt medewerkers om weer inzicht en vertrouwen te krijgen om bepaalde keuzes te kunnen maken. Soms zijn dit keuzes die leiden tot veranderingen. Wie is de medewerker en waar liggen de ambities?

Dit is niet alleen een heel waardevol traject voor de medewerker, ook de werkgever heeft hier baat bij. De communicatie tussen de leidinggevende en de medewerker verbetert en daarnaast gaat de functionering van de medewerker ook omhoog. Ook zien we dat medewerkers die deze begeleiding hebben gehad, daarna een veel beter zelfbeeld hebben en zelfverzekerder zijn. Kortom, het functioneren van de medewerker zal verbeteren, wat voor beide kanten prettig is.

Vragen? Kom in contact!

Heeft u vragen over dit traject, of wilt u weten wat wij voor u of één van uw medewerkers kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! Contact opnemen kan via het formulier bij ons op de website, maar ook telefonisch of per mail. Puls kijkt er naar uit om u én uw medewerkers te kunnen helpen bij het maken van nieuwe stappen!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.