Loopbaanbegeleiding advies

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding advies? Voor uzelf of één van uw medewerkers? Dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Wij staan graag klaar als het gaat om loopbaanbegeleiding. Dit is niet alleen waardevol voor een werknemer, maar kan ook zeker goede inzichten bieden voor een werkgever. Vaak zien we als resultaat dat de communicatie tussen werkgever en werknemer aanzienlijk verbetert en dat het zelfsturend vermogen van de medewerker wordt versterkt.

Heeft u vragen over loopbaanbegeleiding of één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding advies van Puls?

Allereerst zijn goede gesprekken natuurlijk belangrijk. Tijdens consulten worden de mogelijkheden en ambities van de werknemer in kaart gebracht. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige werksituatie en de mogelijkheden om die ambities te realiseren. Dit kan zowel in de huidige baan zijn, of in een andere baan. Door middel van gesprekken wordt de medewerker op het juiste spoor gezet.

Ons traject bevat wekelijkse en tweewekelijkse coaching gesprekken. Het is dus een vrij intensief traject, maar hierdoor wordt er vaak wel snel een oplossing gevonden. Door middel van concrete, praktische en persoonlijke vragen en opdrachten helpen we de medewerker om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen functioneren en de veranderingen die daar in plaats moeten vinden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op, zodat we u alle nodige informatie kunnen geven. Daarnaast is het ook mogelijk om direct informatie aan te vragen via de website. We helpen u graag verder bij Puls!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.