Loopbaanadvies 45 plus

Ben jij op zoek naar loopbaanadvies 45 plus? Puls kan u hierbij helpen! Door middel van persoonlijke en positieve coaching zorgen wij ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw loopbaan. Hiervoor beschikken wij over de juiste middelen en de beste adviseurs. Daarnaast maken wij ook gebruik van jobfinders, die medewerkers actief ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Door inzet van het Puls-netwerk en het netwerk van de andere labels binnen de paraDIGMA groep zorgen wij er voor dat u snel op de juiste plek terechtkomt.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Loopbaanadvies 45 plus | Puls staat voor u klaar

Voor veel medewerkers is het lastig om goed inzichtelijk te krijgen waar hun krachten liggen en hoe deze optimaal benut kunnen worden. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om plezier te halen uit het betreffende werk. Daarnaast wordt het steeds moeilijker om op een hogere leeftijd van baan te wisselen of een nieuwe passende baan te vinden. Herkent u zich in een van deze situaties? De consultants van Puls kunnen u helpen! Wij voeren graag eerst een persoonlijk gesprek om meer te weten te komen over hoe wij hulp kunnen bieden en zetten, indien nodig, ons netwerk en onze hulpmiddelen in. Vervolgens geven wij een advies op maat en coachen wij u gedurende het proces van A tot Z.

Kom in contact met Puls!

Heeft u nog vragen over het loopbaanadvies 45 plus (of onze andere diensten) óf bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.