Kosten loopbaancoach

Wilt u meer informatie over de kosten loopbaancoach? Wij hebben het antwoord! Puls is de spil tussen de medewerker en zijn of haar loopbaan. Door samen met de werknemer te kijken naar wat hij of zij wilt vinden onze consultants een oplossing waar iedereen beter van wordt. Soms kan de passende oplossing confronterend zijn, maar zal uiteindelijk altijd leiden tot een doorbraak van het individu. Iedereen heeft namelijk talenten! Puls zorgt ervoor dat die talenten optimaal benut en ingezet kunnen worden.

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Twijfel niet en bekijk onze website of neem contact met ons op.

Kosten loopbaancoach | Puls staat voor u klaar!

Maar waar is een loopbaancoach nou daadwerkelijk goed voor? En hoe zorgt hij of zij voor een hoger rendement van de werknemer? De loopbaanbegeleiding van Puls houdt een intensieve hoog-rendement-aanpak in, die gebaseerd is op wekelijkse of tweewekelijkse coaching gesprekken. Tijdens deze gesprekken worden er concrete en persoonlijke vragen gesteld en worden er opdrachten door de medewerker uitgevoerd. Vervolgens wordt er gekeken naar hoe deze persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd kan worden. De rol van een deskundige coach bij de loopbaanbegeleiding is hierbij enorm belangrijk; hij of zij kan door zijn onafhankelijkheid en expertise goed beoordelen welke stappen er nodig zijn om als persoon door te kunnen ontwikkelen.

Loopbaanbegeleiding is niet alleen waardevol voor de medewerker, maar ook voor de werkgever. Enkele positieve effecten voor de organisatie zijn bijvoorbeeld een hoger werkrendement, betere communicatie met de leidinggevende en een hoger zelfsturend vermogen.

Kom in contact met Puls!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u andere vragen? Of het nou gaat om de kosten loopbaancoach, een ontwikkeladvies of een van onze andere diensten; wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust even contact met ons op!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.