Kosten arbeidsdeskundig onderzoek

Bent u benieuwd naar de kosten arbeidsdeskundig onderzoek? Wij geven u daar graag uitgebreid antwoord op tijdens een gesprek! Puls werkt met een all-in tarief. Hierdoor heeft u als werkgever achteraf geen onverwachtse kosten meer en weet u precies waar u aan toe bent. Hier vertellen wij u graag meer over. Neem daarom contact met ons op!

Kosten arbeidsdeskundig onderzoek | Puls is uw partner

Een arbeidsdeskundig onderzoek heeft uitsluitend na elkaar een gesprek met de werkgever, een gesprek met de werknemer en eventueel ook nog een gesprek met beiden. De gesprekken vinden altijd plaats op de locatie van de werkgever, die voor beide partijen vertrouwd is. We werken landelijk, waardoor er altijd een deskundige in de buurt zit die bij u langs kan komen. We nemen ruimschoots de tijd voor u en uw medewerker en leveren altijd een rapport aan met concrete adviezen en conclusies.

Puls is uw partner op het gebied van arbeidsdeskundigheid. Het arbeidsdeskundig onderzoek geeft inzicht in de tot nu toe genomen stappen in het re-integratieproces en welke stappen nog genomen zouden kunnen worden in de re-integratie. Bent u op zoek naar een objectief, helder en concreet advies over de re-integratiemogelijkheden van uw werknemer in arbeid en wilt u een loonsanctie voorkomen? Dan biedt Puls uitkomst!

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Puls voor u kan betekenen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het formulier op de website, telefonisch of per mail. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug! Puls staat graag voor u en uw organisatie klaar.

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.