Het succesverhaal van Sandra

Via mijn werkgever ben ik in april 2018 in contact gekomen met Sandra Sterk van Puls. Op dat moment zat ik ruim anderhalf jaar in de ziektewet en moest er een spoor 2 traject ingezet worden.

Carrièreswitch?

Helaas was er geen vooruitzicht dat ik in mijn huidige werkzaamheden zou kunnen terugkeren of aangepaste werkzaamheden zou kunnen uitvoeren bij hetzelfde bedrijf.

Ik zat in de ziektewet vanwege een depressie en een burn-out. Daarbij ben ik ook hoog sensitief. Tijdens mijn ziektewet-periode heb ik allerlei coaching, training en cursussen gevolgd omtrent depressie en HSP. Ook maakte ik een grote transformatie door.

Zodoende begon mijn wens te groeien andere vrouwen bij te staan die hetzelfde als ik doormaken. Ik wilde een carrièreswitch maken om aan de slag te gaan als zelfstandig onderneemster met mijn eigen coachpraktijk voor hoog sensitieve vrouwen.

Aangemeld bij Puls

Gezien ik al 1,5 jaar in de ziektewet zat moest er vanuit mijn werkgever een passend re-integratietraject gestart worden. Zelf had ik behoefte aan iemand die mij kon adviseren over het starten van een eigen bedrijf tijdens de ziektewet. Dit heb ik kenbaar gemaakt en besproken met mijn werkgever, de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van een re-integratietraject en had het idee dat mijn plan van het starten voor mezelf wellicht geen optie zou zijn. Ik werd aangemeld bij Puls voor een eerste gesprek met Sandra Sterk.

Een goede adviseur

Er was direct een goede klik tussen ons. Sandra is heel vriendelijk, praktisch en respectvol in haar benadering en aanpak. Ze had niet alleen aandacht voor het gebied van re-integratie, maar ook voor mij als mens en mijn privéleven. Dit ervaarde ik als zeer prettig. Sandra heeft mij heel goed en duidelijk geïnformeerd over het re-integratietraject en de rol die zij hierin speelt.

Ik vertelde haar over mijn plan om een eigen praktijk te starten en mijn vraag of er een mogelijkheid was om dat te realiseren in ons traject samen. Het viel mij direct op dat Sandra erg veel kennis bezit en mij goed kon informeren en adviseren over de mogelijkheden die ik had om voor mezelf te kunnen starten.

Ze stelde ook veel vragen waardoor ik ook een goed beeld kreeg over mezelf en de haalbaarheid van mijn plan. Ik kreeg hierdoor het laatste zetje zelfvertrouwen en besloot dat ik voor mezelf zou gaan starten. We hebben die dag een opzet gemaakt van acties die ik zou ondernemen waaronder het maken van een ondernemersplan.

Ook gaf Sandra zeer goed advies over hoe ik mijn besluit kon terugkoppelen naar mijn werkgever, zodat we samen konden kijken hoe we verder zouden gaan.

Focus op de droom!

Uiteindelijk ben ik met mijn werkgever een vaststellingsovereenkomst aangegaan waarbij we samen in hebben gestemd dat mijn contract ontbonden werd.

Het kortdurende traject met Sandra heeft mij de focus gegeven op mijn volgende stap, zelfvertrouwen en rust.

Inmiddels kan ik vol trots zeggen dat ik mijn eigen praktijk ben gestart genaamd Elke Dag Gelukkig. Heel erg bedankt Sandra, hier heb ik echt iets aan gehad.

Meer succesverhalen

Voelt u zich geïnspireerd door het succesverhaal van Sandra en bent u benieuwd naar wat Puls voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op ons voor meer informatie.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.