Goede loopbaancoach

Zoekt u naar een goede loopbaancoach met ervaring? Wij, van Puls, kunnen u zeker verder helpen in uw zoektocht! Door middel van persoonlijke en positieve coaching zorgen wij ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw loopbaan. Wij beschikken over de juiste middelen en de beste adviseurs om zo een optimale ondersteuning te kunnen bieden. Door inzet van het Puls-netwerk (en het netwerk van de andere labels binnen de paraDIGMA groep) zorgen wij ervoor dat u op de juiste plek terechtkomt en u weer met plezier naar uw werk kunt gaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Goede loopbaancoach | Puls is uw betrouwbare partner!

Maar hoe zorgen wij er nou voor dat uw carrière weer een boost krijgt? Wij werken met een intensieve hoog-rendement-aanpak, die gebaseerd is een coaching gesprek per week of om de week. Door concrete, praktische en persoonlijke vragen te stellen en de medewerker opdrachten uit te laten voeren helpen wij hem of haar zicht te krijgen op zichzelf en zijn of haar functioneren. Positieve resultaten die hiermee worden behaald zijn onder andere meer werkplezier en minder psychische en fysieke klachten.

Daarnaast staan wij natuurlijk ook klaar voor werkgevers. Het begeleiden van een medewerker in de re-integratie in werk of in de zoektocht naar een andere werkgever is namelijk een verantwoordelijke, inspannende en tijdrovende taak voor de werkgever. Het is hierbij belangrijk om niet alleen oog te hebben voor het eigen belang, maar ook voor de belangen en behoeften van de betreffende medewerker. Daarom gaan wij op zoek naar een win-winsituatie.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen over onze rol als goede loopbaancoach óf kunnen wij al iets voor u betekenen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Puls!

NEEM CONTACT OP!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.