Gesprek arbeidsdeskundige UWV

Bent u op zoek naar een gesprek arbeidsdeskundige UWV? Wij, van Puls, kunnen het regelen! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek in allerlei verschillende branches en kunnen vervolgens, op basis van data, een conclusie trekken. Deze conclusie wordt doorvertaald naar een passend advies in een rapportage (die ook de desbetreffende werkgever in kan zien). Wij helpen dus zowel medewerkers als werkgevers door inzicht te bieden in de feitelijke situatie.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of de aanpak die wij hanteren? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Gesprek arbeidsdeskundige UWV | Puls staat voor u klaar!

Puls is onderdeel van de paraDIGMA groep; een samenwerkingsverband van meerdere organisaties, die ieder over kennis beschikken van een van de deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Door deze samenwerking kunnen wij altijd onze klanten helpen met hun vraagstuk. Ons arbeidsdeskundig onderzoek heeft als doel om de mogelijkheden voor uw arbeid te onderzoeken. Hierbij wordt er rekening gehouden met (onder andere) de beperkingen die door de arts zijn vastgelegd in een belastbaarheidsprofiel.

Voor zowel de werkgever als de werknemer is het van groot belang dat zij weten wat er van hen verwacht wordt en wat zij aan de andere kant mogen verwachten aan ondersteuning en wat de eventuele (financiële) gevolgen kunnen zijn. Onze deskundigen zorgen voor een complete schets van de situatie en zullen objectief advies geven over de daadwerkelijke mogelijkheden in arbeid voor de betreffende werknemer.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een gesprek arbeidsdeskundige UWV óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.