Erkend loopbaancentrum

Zoekt u naar een erkend loopbaancentrum? Dan bent u bij Puls zeker aan het juiste adres! Door middel van persoonlijke en positieve coaching zorgen wij ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw loopbaan. Wij beschikken over de juiste middelen en de beste adviseurs om zo een optimale ondersteuning te kunnen bieden. Door inzet van het Puls-netwerk (en het netwerk van de andere labels binnen paraDIGMA groep) zorgen wij ervoor dat u op de juiste plek terechtkomt en u weer met plezier naar uw werk kunt gaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Erkend loopbaancentrum | Puls staat voor u klaar!

Heeft u een baan waar u zich niet op uw plek voelt? Of bent u op zoek naar een nieuwe baan, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze consultants kunnen u verder helpen. Of uw toekomst nu juist bij uw huidige werkgever of een nieuwe werkgever ligt; wij kunnen u meer duidelijkheid geven en brengen in kaart wat uw kwaliteiten en sterke eigenschappen zijn. Onze professionals zorgen voor persoonlijke coaching tijdens het gehele proces en indien nodig worden er ook jobfinders bij uw ontwikkeltraject betrokken. Een persoonlijk advies op maat zorgt er uiteindelijk voor dat u zich, óók in de toekomst, kunt blijven ontwikkelen.

Daarnaast staan wij ook klaar voor werkgevers om hen in dit proces te ondersteunen. Enkele negatieve gevolgen die een werkgever kan ervaren zijn een hoog verzuim, een lage arbeidsproductiviteit en een onderlinge negatieve werksfeer. Daarom nemen wij bijvoorbeeld een tweede spoor re-integratie van medewerkers over, zodat wij hen een hoop tijd en middelen kunnen besparen.

Meer informatie over Puls?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een erkend loopbaancentrum of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.