Arbeidsdeskundige

Bent u op zoek naar een arbeidsdeskundige? Wij, van Puls, helpen u graag verder! Als uw medewerker namelijk al een langere tijd ziek is (en/of niet volledig meer functioneert) en u wilt een concreet en gedegen advies over de re-integratiemogelijkheden voor arbeid, dan is het verstandig om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten verrichten. Bij het onderzoek weegt een specialist de belastbaarheid van de werknemer (op basis van de gegevens van de arts) tegen de belasting in de huidige functie af. Vervolgens trekt hij of zij een conclusie hieruit en wordt er een passende oplossing gezocht.

Wilt u meer informatie over het verloop van een arbeidsdeskundig onderzoek? Wacht niet en neem direct contact met ons op.

Arbeidsdeskundige | Puls staat voor u klaar!

Ons dienstenpakket is erg uitgebreid. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld verder helpen op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek (voor zowel spoor 1 als spoor 2), duurzaam inzetbaarheidsonderzoek, loonwaarde advies en sociaal medisch advies. Wij staan hierbij klaar voor zowel de werknemer als de werkgever en combineren deze hulp ook in een bemiddeling tussen de twee partijen.

Puls hanteert een all-in tarief. Zo zijn er voor u, als werkgever, geen verrassingen achteraf. Ons werkgebied is landelijk; het onderzoek vindt altijd plaats op de werkplek van de betrokken medewerker. Wij nemen ruimschoots de tijd voor u en uw medewerker en leveren altijd een rapportage aan met concrete conclusies en adviezen over de best inzetbare vervolgstappen.

Meer informatie over Puls?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een arbeidsdeskundige of heeft u nog vragen over onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel dan niet en neem in beide gevallen contact met ons op. Onze medewerkers zullen u vervolgens snel verder helpen met uw vraagstuk. Graag tot ziens bij Puls!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.