Arbeidsdeskundige onderzoek

Bent u op zoek naar een bedrijf dat arbeidsdeskundige onderzoek voor u kan verrichten? Dan moet u zeker bij Puls zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om arbeidsdeskundig onderzoek, voor u als medewerker, of voor uw medewerkers als werkgever. Soms komen er dingen op iemands pad, waardoor hij of zij belemmerd wordt in het goed doen van de werkzaamheden. Dit is natuurlijk vervelend, niet alleen voor de medewerker zelf maar ook voor het welzijn van het bedrijf. Door het verrichten van arbeidsdeskundig onderzoek kunnen we er achter komen wat de mogelijkheden zijn.

Vragen? Kom met ons in contact!

Arbeidsdeskundige onderzoek | Wij staan voor u klaar!

Als een medewerker langere tijd ziek is, wilt u als werkgever concrete mogelijkheden horen over de re-integratiemogelijkheden. Daarom gaan wij graag met de medewerker in gesprek, zodat we tot inzichten kunnen komen. Uiteraard kijken onze adviseurs altijd objectief naar de situatie en zullen ze adviezen geven. Dit kan soms confronterend zijn, maar leidt altijd tot goede inzichten en vervolgstappen.

Als uiteindelijk blijkt dat er geen of te weinig mogelijkheden zijn om bij de eigen werkgever terug aan de slag te gaan, dan gaan we de mogelijkheden bij een andere medewerker onderzoeken. Dit doen we bijvoorbeeld door intensieve gesprekken te voeren met de werkgever en de werknemer, door te zorgen dat we een compleet beeld hebben van de functies in de organisatie, of door de samenwerking te zoeken met derden die ook betrokken zijn bij uw werknemer. We zorgen er altijd voor dat de medewerker en we werkgever weten wat er van hen verwacht wordt en wat de gevolgen kunnen zijn. Daarom zijn we altijd transparant en open in het proces.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit traject? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder!

Neem contact op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.